Υπηρεσίες

Αρχιτεκτονική μελέτη

Η ομάδα της LIMNIOUDIS που αποτελείται από αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικών χώρων, πολιτικούς μηχανικούς και μηχανολόγους μηχανικούς αναλαμβάνει την αρχιτεκτονική μελέτη για έργα ανακαίνισης αλλά και κατασκευής κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και τουριστικών καταλυμάτων.

Συντονισμός & Επίβλεψη

Είτε πρόκειται για ανακαίνιση χώρων είτε για αναπαλαίωση κατοικίας είτε για ανέγερση κτιρίου, η LIMNIOUDIS αναλαμβάνει τον συντονισμό των εμπλεκόμενων συνεργείων και την επίβλεψή τους εξασφαλίζοντας αφενός την απρόσκοπτη «ροή» των εργασιών και αφετέρου την τήρηση τόσο του χρονοδιαγράμματος όσο και του προϋπολογισμού που έχει καταρτιστεί.

3D Σχεδιασμός & Φωτορεαλισμός

Η αρχιτεκτονική μελέτη του έργου σας μπορεί να «περάσει» σε ένα επόμενο επίπεδο μέσα από τον τρισδιάστατο (3D) σχεδιασμό και τη φωτορεαλιστική απεικόνιση των χώρων σας. Η ρεαλιστική απεικόνιση της τελικής μορφής του έργου, δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να έχει πλήρη εικόνα της εμφάνισης του τελικού project. Με πολυετή εμπειρία στον 3D Σχεδιασμό και τη φωτορεαλιστική απεικόνιση, η LIMNIOUDIS σάς «βάζει» στον νέο σας χώρο με τρόπο που σας δίνει τη δυνατότητα να «δείτε» το τελικό αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια.

Έκδοση αδειών

Στη LIMNIOUDIS αναλαμβάνουμε την έκδοση πάσης φύσεως αδειών δόμησης, αδειών εκτέλεσης εργασιών αλλά και αδειών λειτουργίας επαγγελματικών χώρων που απαιτούν τη συνεργασία και την έκδοση δικαιολογητικών από σειρά υπηρεσιών (πολεοδομία, πυροσβεστική, υγειονομικό κτλ.).

Ενεργειακή αναβάθμιση

Η ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου όπου ζείτε ή εργάζεστε προσφέρει ποιότητα ζωής, συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και εφαρμόζει οικονομία κλίμακας. Η LIMNIOUDIS διαθέτει πολυετή εμπειρία στην ενεργειακή αναβάθμιση χώρων και την ένταξη ανάλογων έργων σε προγράμματα ΕΣΠΑ, «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» κ.ά.

Ανακαίνιση

Οι υπηρεσίες ανακαίνισης που προσφέρει η LIMNIOUDIS αφορούν σε μεμονωμένους χώρους οικιών (σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο), σε ριζικές, εξ ολοκλήρου «μεταμορφώσεις» οικιών, σε επαγγελματικούς χώρους (γραφεία, καταστήματα) ή σε ανακαινίσεις που αφορούν σε αλλαγή χρήσης χώρων, όπως για παράδειγμα η μετατροπή οικιών σε καταλύματα τύπου AirBnB.

Αναπαλαίωση

Με σεβασμό στην αρχιτεκτονική κληρονομιά κατοικιών που έχουν χτιστεί δεκαετίες πριν αλλά και με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες του ζην, η LIMNIOUDIS αναλαμβάνει με αίσθημα ευθύνης έργα αναπαλαίωσης που απαιτούν μικρές ή μεγαλύτερες δομικές παρεμβάσεις.

Κατασκευή

Από την ανέγερση κατοικιών μέχρι τον σχεδιασμό και την κατασκευή ξενοδοχειακών μονάδων, η LIMNIOUDIS αναλαμβάνει την περάτωση του έργου σας «με το κλειδί στο χέρι».

Τα έργα μας

Renovation project 2023 : “Cozy home 2” AIRBNB apartment in Palio Kavala

Ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας 4 αστέρων στην Νέα Πέραμο Καβάλας

Μετατροπή ισόγειου χώρου σε loft.