Skip to main content

Ποιος είναι ο στόχος μας

Να είμαστε και πάλι εμείς αυτοί που θα επιλέξετε για το επόμενό σας έργο!

Ποιοι είμαστε

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στη μελέτη και την κατασκευή, ο Γιάννης Λημνιούδης και η Λίλη Λυμπεροπούλου συνεχίζουν μια οικογενειακή παράδοση τεσσάρων δεκαετιών.

Με έδρα την πόλη της Καβάλας, η εταιρία LIMNIOUDIS είναι, από το 1980, συνώνυμο της ποιότητας και της συνέπειας στις τεχνικές εργασίες που αφορούν στην κατοικία και τον επαγγελματικό χώρο, από τη μελέτη και τον σχεδιασμό μέχρι την ανακαίνιση, την ενεργειακή αναβάθμιση ή και την κατασκευή από το μηδέν, «με το κλειδί στο χέρι».

Η ομάδα

Civil Engineer, Design & Project Management

Λίλη Λυμπεροπούλου

Ηγείται της ομάδας της LIMNIOUDIS στον σχεδιασμό του έργου σας. Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον κατασκευαστικό κλάδο, εργάστηκε, μεταξύ άλλων, για 4 χρόνια ως συντονίστρια στο εργοτάξιο στην διασφάλιση της ποιότητας κατασκευής της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου. Έχοντας εκπαιδευτεί στις υψηλότερες προδιαγραφές κατασκευής, εισάγει καινοτόμες λύσεις στον σχεδιασμό, συνδυάζoντας το πάθος, τη δημιουργικότητα και τη διαχρονικότητα.
Construction Management

Ιωάννης Λημνιούδης

Έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και ανακαίνιση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων, είναι ο ιδιοκτήτης και Construction Manager της εταιρίας. H αφοσίωσή του στην άριστη ποιότητα και συνέπεια αναδεικνύεται από τη διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσει με τους πελάτες της LIMNIOUDIS. Με την αδιάκοπη παρουσία του στην κατασκευή, οι εργασίες εκτελούνται με ταχύτητα, άρτιο τεχνικό συντονισμό και με συνέπεια στη δέσμευσή του για άριστη ποιότητα, ταχύτητα και οικονομία.
MSc Architect Engineer

Βασίλης Σαχούλης

Συμμετέχοντας στα project της Limnioudis στον σχεδιασμό και στην επίβλεψη, ακολουθεί το όραμα της εταιρίας με γνώμονα τον σχεδιασμό λειτουργικών και αισθητικά άρτιων χώρων, που επίκεντρο έχουν τις ανάγκες των πελατών της Limnioudis.

Σωστή καταγραφή αναγκών &
λεπτομερής στοχοθέτηση

Είτε πρόκειται για έργο ανακαίνισης είτε για μελέτη και κατασκευή κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου «από το μηδέν», οι άνθρωποι της LIMNIOUDIS θα σας βοηθήσουν να καταγράψετε με ακρίβεια τις ανάγκες χρήσης και να αποτυπώσετε με σαφήνεια τους στόχους σας με βάση τον διαθέσιμο προϋπολογισμό. Οι στόχοι αυτοί γίνονται αυτόματα και δικοί μας στόχοι και οι προτάσεις που κατατίθενται αποσκοπούν στην πραγμάτωσή τους. Στη LIMNIOUDIS το όνειρό σας είναι και δικό μας όνειρο και όλα τα στάδια που οδηγούν στην πραγματοποίησή του, θέλουμε να είναι για εσάς μία εμπειρία αξέχαστη!

Άρτιος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός

Όλες οι ιδέες πάντα ξεκινούν από το «χαρτί». Η άρτια αισθητική που διέπεται από τις αρχές του σύγχρονου design, η λειτουργικότητα και η καλλιέπεια διαπερνά τα σχέδια της LIMNIOUDIS και είναι το πρώτο «βήμα» για να αρχίσει να παίρνει «σάρκα και οστά» το νέο σας project.

Ενεργειακός σχεδιασμός

Η σωστή επιλογή των υλικών μόνωσης αλλά και των μέσων ψύξης/θέρμανσης των χώρων «θωρακίζουν» ενεργειακά το έργο σας υπηρετώντας την αειφορία του περιβάλλοντος αλλά και την τσέπη σας, προτάσσοντας μακροπρόθεσμα βιώσιμες λύσεις.

Δειγματισμός υλικών

Συνεργαζόμενη με ένα διευρυμένο δίκτυο προμηθευτών, η LIMNIOUDIS έχει διαμορφώσει στα κεντρικά γραφεία της ένα showroom όπου οι πελάτες της μπορούν να «γνωριστούν» καλύτερα με τα υλικά που προτείνονται προς τοποθέτηση στον χώρο τους. Είτε πρόκειται για πλακίδια είτε για μπαταρίες μπάνιου είτε για πλαίσια κουφωμάτων, σας δίνουμε τη δυνατότητα όχι μόνον να τα δείτε σε καταλόγους και περιοδικά, αλλά και να τα «νιώσετε» προτού επιλέξετε.

Προϋπολογισμός χωρίς εκπλήξεις

Ένα ζήτημα που πολλές φορές λειτουργεί αποτρεπτικά στην πρόθεση ενός ιδιώτη ή επαγγελματία να ξεκινήσει ένα έργο ανακαίνισης, αναβάθμισης ή κατασκευής είναι ο φόβος να μην «ξεφύγει» ο προϋπολογισμός. Στη LIMNIOUDIS εγγυόμαστε ότι η ενδελεχής μελέτη και ο σχεδιασμός του έργου σας δεν θα κρύβουν «εκπλήξεις» στο τέλος, με τα ποσά του προϋπολογισμού και του απολογισμού να ταυτίζονται απόλυτα.

After Sales

Η σχέση της εταιρίας με τους πελάτες μας δεν σταματά με την παράδοση ενός έργου, αλλά συνεχίζεται και εξελίσσεται σε μία σχέση εμπιστοσύνης. Οι τεχνικοί σύμβουλοι και οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της LIMNIOUDIS βρίσκονται στη διάθεση του πελάτη και μετά την αποπεράτωση του έργου.

Τα έργα μας

Renovation project 2023 : “Cozy home 2” AIRBNB apartment in Palio Kavala

Ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας 4 αστέρων στην Νέα Πέραμο Καβάλας

Μετατροπή ισόγειου χώρου σε loft.

LIMNIOUDIS

DESIGN & CONSTRUCTION

Σηλυβρίας 4
Τ.Κ. 65403, Καβάλα

T: +30 2511 101 181
E: info@limnioudis.gr